13:02
Карантин 2016

З 8 лютого у всіх школах Києва буде відновлено навчання – Ганна Старостенко

       Навчально-виховний процес у загальноосвітніх навчальних закладах міста усіх типів та форм власності буде відновлено з понеділка, 8 лютого. Таке рішення київська міська влада ухвалила у зв’язку зі зниженням рівня захворюваності на грип та ГРВІ на 20,6% порівняно з аналогічним періодом попереднього тижня, у тому числі серед дітей до 17 років на 17,9% та серед школярів – на 21,2%. Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко.

      «Водночас у навчальних закладах будуть посилені заходи з раннього виявлення дітей і співробітників із ознаками захворювання грипу та ГРВІ та відсторонення їх від навчального процесу, дотримання повітряно-теплового режиму, регулярного провітрювання, а також проведення вологого прибирання із застосуванням дезінфікуючих засобів», – підкреслила вона.

       «З метою подальшого зниження рівня захворюваності ми також звернулися до голів усіх районних адміністрацій із проханням забезпечити медичний супровід навчально-виховного процесу в усіх без виключення столичних закладах освіти», – додала заступник голови КМДА.

      При цьому Ганна Старостенко запевнила, що у понеділок учні вийдуть на навчання у теплі школи, а влада й надалі контролюватиме температурний режим у навчальних закладах міста.

 

Категорія: 2015-2016 н.р. | Переглядів: 594 | Додав: rvruo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]