17:23
Подорож до Польщі

[c] Перегляньте більше фотоспогадів на сторінках сайту

З 30 вересня по 9 жовтня 2016 р. тривала неймовірна десятиденна подорож учнів нашої школи до Республіки Польща, м. Білий Дунаєць, неподалік Закопане ."". Море позитивних вражень та емоцій спонукають нас поділитися з Вами нашим надбанням.
Учні нашої школи взяли участь у проекті для польської та української молоді «Free mind - free word» - «Вільна думка- вільне слово», реалізатором якого є Спілка, що діє на благо розвитку гміни Сточек (Stowarzyszenie na rzecz rozwoju Gminy Stoczek).
Завданням проекту було створення можливості міжкультурного діалогу між польською та українською молоддю з метою розвитку креативності і участі молоді у суспільному, громадському та культурному житті, а також підвищення рівня свідомості щодо культурної різноманітності серед мешканців Європи.
Із метою реалізації проектних завдань молодь була поділена на три групи: група журналістів, група фоторепортерів і група кінооператорів. Польсько-українська група спільно займалася опануванням основ журналістики та працювала над створенням фото-відео-прес репортажу на тему форм соціальної діяльності молоді у Польщі і Україні та форм дозвілля молоді. Заняття вели фахівці з вищенаведених сфер.
Після повернення молодь активно підтримує дружні відносини в соціальних мережах та планує наступні спільні проекти.

Категорія: 2016/2017 н.р. | Переглядів: 677 | Додав: sinessa2703 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 7
7 suyusanovaalya  
Хочу подякувати за цю чудову можливість побачити Польшу. Мені дуже сподобалось вчитися журналістській ,режисерській та фото майстерності. Я буду рада знову співпрацювати та з нетерпінням чекатиму наступної поїздки!

6 frbogdan  
Мені дуже сподобалась ця насичена поїздка. Особливо, мені до вподоби було вчитися режисерській майстерності. Я був в захваті від видів в горах та долинах Польщі. Я вважаю, що нам дуже пощастило брати участь у такому цікавому та пізнавальному турі, який був можливий завдяки пану Миколі!

5 kylenya2000  
Дуже дякую організаторам проекту, нашим вчителям та всім, кто приймав участь у цьому проекті!
  Неймовірна подорож з цікавими та різноманітними заходами; комфортними та гарними умовами життя. Дякуючи їй, в мене з'явилося багато нових друзів та знайомих; море вражень, якими я можу ділитися з іншими людьми.
  З великим нетерпінням чекаю таких же цікавих та вражаючих поїздок ближчим часом, та можливість прийняти участь у них!

4 Sergiy-01  
Я хотів би подякувати пана Миколу. Завдяки йому, цієї осені осені я зміг відвідати Польщу. Хочу подякувати за чудовій рівень організації нашого навчання режисерської майстерності. Особливо мені сподобались походи в гори.

3 maxym2002  
Висловлюю особливу подяку вчителям, завдяки яким ми поїхали в таку чудову подорож, а також приймаючій стороні, яка зі свого боку показала організований прийом та дала гідне місце проживання. Чекаю наступних поїздок, сподіваюсь, що вони відбудуться найближчим часом.

2 bohdan1  
Хочу подякувати приймаючій стороні та вчителям за цю чудову поїздку. Мені дуже сподобався рівень організації та проведення заходів. Я буду радий співпрацювати та з нетерпінням чекатиму наступної поїздки!

1 sinessa2703  
Море позитивних вражень таемоцій залишилися в серцях та пам’яті учнів та керівників групи. Пізнавальний
проект для польської та української молоді
 «Free mind - free word» - «Вільна думка - вільнеслово» дав нам можливість долучитися до європейської культури та відчути себе
рівноправними в європейській спільноті. Доброзичливе та щире ставлення з боку
приймаючої сторони приємно вразило нас. Особливу подяку хочемо висловити пану
Мартіну, пану Миколі, Спілці, що діє на благо розвитку гміни Сточек (
Stowarzyszenie na rzecz rozwoju Gminy Stoczek) та господарям затишногокотеджу «U Graźyny». Сподіваємося на подальшу співпрацю. Всім здоров’я, благополуччя тауспіхів.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]