15:57
Участь учнів школи у проекті "М18"

Участь учнів  школи у проекті "М18"

17 жовтня в Києві вперше відбулися вибори мера для дітей і молоді – стартував проект "М18". Нашій школі, одній з небагатьох, випала честь брати в ньому  участь.

       “М18” - соціальний проект, покликаний допомогти молоді молодшій за 18 років зрозуміти політичну ситуацію на тлі місцевих виборів, навчаючи розрізняти відмінності у партійних і передвиборчих програмах, уважно оцінювати обіцянки політиків і на практиці побачити роботу виборчих дільниць.
Проект передбачає:
1. Проведення серії зустрічей з політологами, громадськими діячами з метою підвищення компетентності студентів і учнів щодо демократичного громадянства та основних прав людини.
2. Проведення імітаційної ігри "Місцеві вибори 2016" 17 жовтня у школах м. Києва, Ірпеня та Запоріжжя з метою формування відчуття відповідальності учнів за прийняття свого рішення, вміння свідомо робити свій вибір, здатність зайняти активну громадянську позицію в суспільстві.
Мета проекту - допомогти молоді зрозуміти політичну ситуацію на тлі місцевих виборів, навчаючи розрізняти відмінності у партійних і передвиборчих програмах, уважно оцінювати обіцянки політиків і на практиці побачити робочу виборчих дільниць. 

Адміністрація та лідери учнівського самоврядування школи намагалися  створити умови для голосування як на справжніх дорослих виборах, і, здається, нам це вдалося на відмінно! Окрім учнів нашої школи, до нас  приєдналися школярі інших шкіл, які бажали віддати голос за обраного ними кандидата. Учнів, які вперше голосували, охоче підтримували батьки, а комісія та адміністрація з радістю допомагала дітям пізнати виборчий процес.

Категорія: 2015-2016 н.р. | Переглядів: 685 | Додав: rvruo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]