13:00
Відзнаки міського голови до Дня Незалежності

Відзнаки міського голови до Дня Незалежності

 Мер Києва Віталій Кличко вручив кращим киянам державні нагороди, відзнаки міського голови та почесні грамоти до Дня Незалежності України.

 Усього нагороди отримали понад сто киян: освітяни, медики, працівники столичних підприємств, держслужбовці, діячі культури, громадські активісти.

 Зокрема, були відзначені працівники нашої школи Бойко Катерина Ісаківна (вчитель української мови та літератури вищої категорії, учитель-методист) і Солов'янчик Марина Анатоліївна (вчитель фізики та астрономії вищої категорії, учитель-методист).

 Віталій Кличко зазначив, що роки незалежності, побудови держави, стали випробуванням для всіх українців на зрілість і професіоналізм, на мужність і толерантність: «Ми всі разом пережили багато подій. І попереду ще багато роботи і зусиль.  Щоб Київ став успішною європейською столицею. А Україна – сильною і заможною європейською державою. У цьому залі сьогодні – лікарі, промисловці, працівники житлово-комунального господарства, освіти, культурні та громадські діячі, багатодітні матері та волонтери. Професіонали і патріоти, які працюють задля втілення змін у нашій столиці і нашій країні».

 Колектив школи вітає Катерину Ісаківну та Марину Анатоліївну з відзнакою Київського міського голови - «Знак Пошани». Щиро дякуємо за вагомий особистий внесок у розвиток освіти столиці. Бажаємо міцного здоров’я, незмінного благополуччя, подальших успіхів та процвітання! Дуже любимо, цінуємо та пишаємось!

Переглядів: 375 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]