09:10
Вітаємо ученицю 4 класу Белькову Ольгу з перемогою в конкурсі талантів "Вершинки".

     Вітаємо ученицю 4 класу БЄЛЬКОВУ ОЛЬГУ  з перемогою

                 в конкурсі талантів "ВЕРШИНКИ"

               Даний конкурс був організований ГК TeleTrade та медіа-холдинг «Деньги+» у рамках соціального проекту ВЕКТОР «i» для учнів 3-6 класів усіх шкіл України. Він проходив з 10 лютого по 10 серпня 2015 року. За підсумками конкурсу 100 дітей з усіх регіонів України були удостоєні права отримувати протягом нового навчального року (з вересня 2015 —по червень 2016) щомісячні заохочувальні премії у розмірі 400 гривень на розвиток індивідуальних здібностей. Премії мають цільове призначення і направляються на оплату гуртків, секцій, студій, в яких займаються діти. 

               В якості конкурсної роботи приймався лист-твір дитини, в якому було детально розказано, який гурток, курси, секцію, студію або школу вона хоче відвідувати, чому їй важливо розвивати свій талант і яку користь у майбутньому вона хоче принести оточуючим її людям та Україні. У додатку до листа приймаються малюнки, відеоролики, фотографії, відгуки педагогів, наставників і друзів. 

               Робота учениці 4 класу Бєлькової Ольги була високо оцінена членами журі конкурсу, отримала схвальні відгуки за оригінальність та прагматичність. У підсумку творча робота Ольги отримала перемогу. 

                                       

         Щиро вітаємо Ольгу з перемогою! Зичимо їй творчих злетів!

  

Категорія: 2015-2016 н.р. | Переглядів: 547 | Додав: rvruo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]