16:06
Вітаємо з Днем знань

                                   

         Перше вересня цього року порадувало справжнім літнім теплом та яскравим сонцем. У дворі школи зібралась уся шкільна родина. Педагоги – як завжди найкрасивіші, впевнені та організовані,  були раді бачити своїх учнів. Старшокласники, які подорослішали за літні місяці, радо спілкувалися з однокласниками. Першокласники, яких було ледь видно з-за букетів пишних осінніх квітів. Матусі, що раз-у-раз поправляли своїм школярам зачіски. Татусі, що весь час шукали гарного ракурсу для фото в сімейний альбом. І бабусі з дідусями, які тихенько змахували сльозу, чи то від сонця, чи то він ностальгії за власним дитинством.        

      Свято розпочалося. З вітальним словом до присутніх звернулася директор школи Панчук Лариса Анатоліївна. Вона привітала усіх з початком навчального року, побажала першокласникам гарно вчитися, бути старанними й наполегливими, а випускникам - успішно завершити навчальний рік, добре скласти ЗНО та вступити до омріяних навчальних закладів.  Учителям Лариса Анатоліївна побажала наснаги, творчого натхнення, високих здобутків у такій не простій, але благородній праці. На завершення вітального слова Лариса Анатоліївна побажала усім злагоди, благополуччя та мирного неба.

      З привітанням та найкращими побажаннями звернувся до шкільної  родини головний спеціаліст управління освіти Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Пишний Валерій Іванович. Він побажав школярам, батькам, викладачам міцного здоров’я, натхнення, родинного тепла, високих звершень, успіхів у розпочатих справах і зачитав привітання Голови Київської міської державної адміністрації Віталія Кличка.

      Також на святі були присутні: представник  Ради ветеранів Шевченківського району Філоненко Петро Олексійович  та завідувач кафедри дизайну Національного авіаційного університету Прівальова  Світлана Олексіївна.

        Приємні, щирі слова на адресу учителів пролунали з уст одинадцятикласників, які подякували своїм наставникам за невтомну працю, за добро і турботу. Також випускники привітали першокласників та всю шкільну родину. Своїм молодшим друзям вони побажали успіхів у навчанні та бути гідними звання школяра і вручили першокласникам подарунки.

       Звичайно ж, першачки були дуже задоволені своїм першим днем перебування в школі та теплом і увагою, якою їх огорнула вся наша шкільна родина.

 

             На завершення свята пролунав святковий ПЕРШИЙ ДЗВОНИК!!!  

 

ФОТОРЕПОРТАЖ З ЛІНІЙКИ ДИВІТЬСЯ У ФОТОАЛЬБОМАХ САЙТУ

Переглядів: 715 | Додав: tkrusha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]